Купа „Сияние“, Murano
Автор:
Цена: 269.00 лв.
С включен ДДС 20%
Как да изберем идеалният подарък?
Прочети още
Нашият онлайн магазин Corgif предлага разнообразие от луксозни подаръци за всяка личност и всяко събитие. Уникални подаръци за всеки вкус, които ще дарят щастие и ще изненадат вашите близки или бизнес партньори. Подаръците на Corgif ще ви предложат уникални идеи за изненада и ще се погрижат избраният подарък да изпълни своята цел, а именно да дари радост и удовлетворение на този, който получава и този, който подарява.

Как да изберем идеалният подарък?

Поставени пред избор не винаги съумяваме да изберем подходящият подарък за личността, която искаме да изненадаме. Правилният избор зависи от събитието, за което е предвидена изненадата и човекът, за когото е предназначен подаръка. Всеки подарък трябва да има своето специално предназначение. Например корпоративните и бизнес подаръци са подходящи за клиенти и партньори на фирмата, докато луксозните подаръци могат да бъдат предвидени за по-специални събития или за хора от по-близкото обкръжение.

Мястото, от което избирате своята изненада също е от съществено значение. Подаръците на Corgif са подбрани с вкус и любов към изненадите и търсещият няма да остане разочарован, когато се озове лице в лице с богатия избор, който предлага нашия магазин. Качеството, което предлагаме е на необходимото ниво, а разнообразието повече от очакваното.

Подаръците на Corgif обхващат категории свързани с всички видове изненади. Луксозни подаръци предвидени за специалните за вас хора, ВИП подаръци предвидени за известни личности, корпоративни подаръци предвидени за клиентите на вашата фирма, бизнес подаръци предвидени за вашите бизнес партньори и други уникални подаръци създадени от творци и предвидени за всякакви личности и поводи.

За правилният избор на подарък може да съдите по реакцията на ответната страна. Ако сте направили най-добрият възможен избор ще ви възнаградят с искрена благодарност и усмивка на лицето, и обратното ако подаръка е нежелан, то несъмнено това ще си проличи по маниерите на човека, когото искате да изненадате. Най-доброто, което можете да направите ако не сте сигурни в избора на подходящи подаръци е да се доверите на инстинкта си, който никога няма да ви подведе в избора. Ако въпреки това все още срещате трудности, помнете, че с луксозните подаръци на Corgif изборът ви винаги ще бъде правилен, защото няма нищо по приятно от това, човек да получи нещо уникално, красиво или рядко срещано.

Топ продукти

Карта на света
Часовник-сувенир Етър II
Бутилка за ракия с ремък
Ракла I
Кутии за колани, ръкавели и други мъжки принадлежности
Мултифункционална ракла II
Рамка за снимки, Lombardi
Рамка за снимки, Lombardi
Купа „Сияние“, Murano
"Бежово таралежче" в рамка
"Сребърно таралежче" в рамка
Ръчно бродирана покривка
Ръчно бродирана коледна покривка